** sTudeNt **

03 December 2010

** tag miSs aiN **

aku scoll2 miko ke bawah...
tengok kanan...
jenguk tengah...
perhati kiri...
mane tau kot2 die de ubah pape ker..
ok ayu dah start mengarut..! stop it..!

suddenly berkerut-kerut dahi....
biler tengok ruangan NOTES tepi kanan..
eh.... December 2010 (1)
erk!! dah december rupenye!!
how come aku boleh tak sedar...
ayu.. arini dah 3 aribulan dah yu..
oh sadis~!

ok lupekan tentang itu....
itu hanya selingan yang takde kene ngena ngan entry...haha..
cam biase... ayu memang suke pelikkan bende yang biase...erk~!


wallla..!
...sebenarnyer u all...
aku kene tag miko dari miss ain the gorgeous...~!
oh jeles ngan miko... die dapat award bez2..
aku kene jawab killer paper...! mane aci..!
nasib baik tak se'killer' tag ficha...huhu



.. here the tag ..

:: adakah anda sedang bercinta sekarang ::
http://www.cute-smiley.com
errr....errr.....
diam tande stuju..hehe

:: sila nyatakan nama penuh serta makna nama kekasih anda ::
Мухаммад Фаизал Рослан
מוכאַמאַד פאַיזאַל ראָסלאַן
aku dah google translate dah..hehe

:: berapa lama anda telah bersama kekasih anda ::
errr.... baru g... tp stalker dah lame..ngee~

:: beritahu 3 perkara yg anda nak cakap si dia seorang yg romantik ::
hahaha... alamak ai, mR.F malu t..
1 jer eh...
ok die suke nyanyikan aku lagu wat ati cair nyer...sweet!hehe..

:: beritahu 3 perkara kelakar si dia pernah buat ketika korang sdg dating ::
1 jer eh..hehe
wat muke/ perangai comel hingge aku lupe yg aku ngah mara...fine!

:: ciri-ciri suami yg anda idamkan ::
sememang nyer ciri-ciri yg positif...
aku sbnrnye sukekan org yg agak gemar membebel..
oh caring~! wink...!
tp bukan mulut murai n annoying k...huhu..

:: apa yg buat anda menangis kerana kekasih anda ::
hik2..! aku memang kuat majuk tanpe sebab...
saje suke2..hehe..

:: di manakah anda ingin melangsungkan perkahwinan ::
...nikah kat masjid...

:: tema perkahwinan anda satu ari nanti ::
bersederhana.... elakkan pembaziran.. haha
makanan mesti cukup..ngeee

:: lokasi bulan madu impian anda ingin pergi ::
errrr.... angkase lepas??hahaha...

:: adakah si dia cinta sejati anda ::
sy percaya pd jodoh...
tolong doakan kami yer kawan2...ngee~


-tamat tag-


p/s : miss ain.. aku tag balik bende alah ni ke ko...
selamat menjawab..hehehehe

2 comments:

Anonymous said...

<3 ~~
ngeee...amin..semoga berkekalan ^_^

CheQ c kiKi LaLa said...

amin...semoge kiter berkekalan..ngee~ <3 u!