** sTudeNt **

26 November 2010

** aKu buDak baiK **

gochaaaa!!! ayu kembali mengganggu miko..!
oit mikoo! tido jer... bangun la..hehehe

mmm arini nak cite ape eak ngan ko??
pisat2 miko bangun... nape wei?
cakap pasal tido... aku teringat lak kat sorang kawan...
xleh g tau name... t kire ngumpat.. xbaik tau..hehe
dia ialah cik F..lalala
da blaku dahulu kale lg...saje je nak story balik....

suatu petang yang sangat bosan! kat ostel mmg bosan..erkk!
aku pon ngan gaye penganggur terhormat pegi la jalan2 ke bilik penganggur2 lain...
mereka same je mcm aku.. sume wat gaye bosan.. huh!

tibe2 aku ternampak 1 set mekap atas meja si D.... blinkk!! mentol menyale terang!!
"D! cikit mekap ko ni eh? aku nak pakai.."
cewahh! mule la touch up muke sendiri sambil berangan2....lalala..
gaye cam mekap artis seh...! fulamak...! memang xde keje!

rase2 ade tak jd camni?hehe
- google -

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

of coz NO!

- google -

ala2 gini ade lah..!!! hahaha...
xsempat nak tgkap pic.. sebb malas nak pakai tudung..huhu

and komen D : ko ni memang tak de keje la cheq! cam hape je jadiknye..hahaha
hah! blink! mentol semakin cerah..! eh jgn meletop atas pale aku plak....boom!!


aku pon berlari-lari la ke bilik cik F..
dengan tujuan tulus suci tau.... mane ade nak kene kan die..tak..tak.. lalala..
la.. die tido la plak.. baru nak tunjuk kat die.. sob3!
ah! tak kire.. aku nak tunjuk jugak...haha

lalu aku pon duduk melutut kat tepi katil die, kepale je tercongok atas katil..
sambil panggil...
"F..! F..! wei bangun la..."

"emmmm..."
suare je dgr.. mate xmau bkk.. cet..!

"wei.. bangun la... aku de cite ni.."

ni nada sedey au.. gaye mcm tengah de mslh...hahaha
die pun bangun.... pehh! simpati ngan aku.. syg gak ko kat aku eh..hehehe
tatkala mate nye terbuka and muke aku betul2 dpn mate die... :


"&*^#%!!!!!!!!!!" pehhh! berbakul2 aku kene.....hahahahaha....
die mmg anti gile tgk muke aku wat riak pelik-pelik...
ni kan pule bile aku mekap hodoh nak mampus..!hahaha

pehh! sebelum aku mati kene gantung baik aku cabooot...!!!
lalalalalalalalalalalalalala
 + 

dah miko.. g la tido balik..hehe
p/s : adeh.... kenangan.. kenangan.. hahaha..

4 comments:

Anonymous said...

aku ingat!!!!arggghhhhh
BURUKKKK!!!!
bgorg yang pisat2, dgn muke innocent, bangun tido, kot2 la ade masalah besar ke...
ghupenyeeeee!!!!
-cik F-

CheQ c kiKi LaLa said...

hahahaha... i like..!
u org 1st bace n3 i..
i suke sgt..! yippi..!hehe

Anonymous said...

ak pn ingt...
sbb kejadian b'laku dpn mata ak..
~kwn 'baik' cik F n jiran cheq~

CheQ c kiKi LaLa said...

anonymous yg bwh ni zila! saksi utama..!haha