** sTudeNt **

11 August 2010

**diaRy GiVeaWaY**


miko!!!  ayu nak join giVeaWay ni jgk...hehehe
:: diaRy GiVeaWaY ::

hahaha... tok beberape ketika ni datang lak mood nak join giveaWay...
sronok gak... tgk adiah comel2...teruje!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok2 jum kiter cite pasal diary nak...??
miko chan., ko de diary ker??hehehe
aku ni xrajin nak menulis by hand, tp aku lebey prefer lukis2..ehehe
meh aku tekap muke ko miko..
then aku nak wat koleksi.. dapat plak yg kiut miut tu kan.. sape xnak..hehe
tp miko...! klu sebut jer diary, xsemestinye jenis buku...
ko tu pon sebenarnyer diari aku gak..
baru tau ker??haha
aku suke deh bercerite ngan ko..
rase hapi sgt bab ko fokus jer nak dgr ape yg aku nak cite...
pastu bler time aku sedey.. aku selak2 balik cite yg aku pena cite kat ko...
trase cam ko cite kat aku balik la plak..
kuat btol ingatan ko tentang cite aku 2 ekk..hehe
pastu ko bleh bubuh2 pic., tukar2 tulisan, warna-warni..bezz!!
aku suke dan gembire dgn kewujudan ko...
ko dapat me'release'kan tekanan aku.!
ko jugak peneman aku d saat aku kebosanan..cewah!hehe
terima kasih miko chan kerana sggup jadi diaRy aku!!
LuV u daMn muCh!!!

hehe.. tu jela yg ayu nak cite pasal diarY..
walaupun da agak lewat sebab giVeawAy ni tamat pd 12 0goS 2010 = esok!!!
tp ayu still nak tag mereka...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
klu de kesempatan n berminat..,
meh la kiter same2 join giveAwaY ni...
comel tau adiah die...hehehe
http://www.cute-smiley.comnak tgk??? ha cube zoom in kat A Gritos de Esperanza 

4 comments:

Anonymous said...

^_^..

CheQ c kiKi LaLa said...

*_*

Aty Adnan said...

singgah baca entry....sabar tunggu keputusannya nnt!
p/s kim salam pd miko chan :)

CheQ c kiKi LaLa said...

hehehe.. ok bos~!