** sTudeNt **

03 October 2010

**hoMesiCk**

miko chan!!
tiap kali panggil name ko mesti nak jerit..haha
miko chan syg.. aku indu kan ko... ngee~

ha.. cakap pasal indu.. sebenarnya aku ngah homesick ni....
ayu homesick??? ye ker?? sies??
aku pon tak mempercayainyer...
selame hampir 7 taun lebih aku menetap kat ostel...
xpena pulak ujud masalah homesick yg sebegini ketare....
sampai nangis2...
oh no!!

mau tak nyer tak terase nak balik...
kejap ayah tipon tanya minggu ni balik tak??
pastu mama chat ajak g trip Pulau Pangkor... xdpt g, ari skola..
nani msg tanya kak yu balik tak??
nasrul cakap kak yu balik lar... t abg citer...
firdaus tanya kak yu biler nak balik...??

waaaa klu boleh skg jugak aku nak BALIK!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

teringat perbualan ngan firdaus
waktu die g open hause kat uma Pak Itam

aku : hai daus... watpe 2??
daus : hai kak yu... pidaus kat uma Pak Itam ni... ngah makan... sedap.... nyum3!!

aku : pdaus... pidaus indu kat kak yu tak??
daus : tak... pidaus tak indu pon..... meleret...

aku : eh nape plak???!!! nada nak mara..haha
daus : dah kak yu pon tak indu pidaus... jawab slumber sambil kunyah2...

aku : eh induuuuuu tau sebesar perut pidaus....hehe jadi pidaus indu kak yu tak?
daus : hahahaha..... induuuu.... sebesar perut Pak Itam.... hahahaha

ayu : hahahahahaha....sengal~

4 comments:

zazaw said...

saya homesick jugak ;( kalau blh terbang . Rase nak terbang blik n9 sekarang jugak . uwaaa rndu !

Anonymous said...

heiii.. homesick kah? :)

Memang tak enak rasanya homesick.. saya juga tinggal jauh dengan family dan boyfriend, tadi malam baru rasa homesick, nak ketemu saja rasanya..

Kalo boleh terbang segera saya juga sudah terbang ke tempat mereka..

Btw, you're blog is really cute, I love it! Thanks ya udah berkunjung ke blogku.. salam kenal laa.. nanti saya link blog ini ke blog saya, tak ape kah? Regards, Clara

CheQ c kiKi LaLa said...

hai Clara...
yaa sy homesick..huhu :((
tp ok saje... mggu ni sy dapat pulang..hehe suke3!!

tq 4 that.. :) yupp! sy alu2 kan awk link blog ini ke blog awk.. slamat dtg..ngee

CheQ c kiKi LaLa said...

zazaw:: sy homesick jgk!!! huhu